ForumVold og overgrep / Han gjør meg ukomfertabel
 • Han gjør meg ukomfertabel

  Startet av DepressedWhiteRose  ett år siden

  En gutt fra skolen ble med meg hjem for noen dager siden, vi har vært venner siden jeg gikk i 8. Klasse (Han et ett år eldre) så jeg trodde jeg kjente han. Jeg tok feil.

  Han virket som en hyggelig gutt, med det ene smilet som aldri forlater ansiktet hans, så jeg trodde det var ok hvis han ble med meg hjem, siden moren min også skulle være hjemme da. Da vi hadde kommet hjem til meg, så spurte jeg først om han ville ha noe å spise eller drikke, men han foreslo at vi skulle gå opp på rommet mitt i stede for. Jeg svarte at jeg bare skulle lage en kopp med te, og sa at han kunne sette seg i stuen og kose med katten min i mens.

  Da vi gikk opp på rommet mitt et par minutter etter på, så lurte han på hva jeg gjorde de gangene jeg hadde besøk, så jeg svarte at siden det ofte bare er venninna mi som kommer på besøk, så pleier vi å lese og se på film. Han sa at det ikke interesserte han, så vi gjorde ikke noe stort de første minuttene.

  Etter en stund, så begynte han å dulte borti meg, og det førte tilslutt til en liten brytekamp. Jeg begynte å bli sliten, og sa at vi burde stoppe å tulle, og la hodet ned på puta mi, men han hørte ikke helt på det. Han tok den andre puten min, og la den på ansiktet mitt, og holdt armene fast samtidig som han satt oppå meg, slik at jeg ikke kunne bevege på meg. Jeg ba han stoppe, men han hørte ikke på meg. Han tok den frie hånden sin, å la den på det ene brystet mitt og klemte til, og etter en stund så begynte han å flytte på seg, slik at han satt på båre armene og beina mine. Han la hendene sine på brystene mine igjen, og fortsatte å klemme. Jeg prøvde å få meg løs, men jeg klarte det ikke, og jeg var for redd til å si noe til han. etter hvert, så flyttet han hendene sine inn i bh-en min, og begynte å klype og klemme,og jeg ville bare at han skulle stoppe. jeg var glad da moren mine ropte på oss, og sa at det var middag.

  Etter middag, så satt vi bare i stuen sammen med moren min, siden jeg var for redd til å gå opp med han igjen. Han ble hentet ikke lenge etter, og da han dro følte jeg meg så lettet. Men da jeg skulle til å legge meg igjen, så følte jeg meg kvalm de jeg kom inn på rommet mitt, og det er fortsatt slik. hver gang jeg møter han på skolen eller ser han, så føler jeg så veldig ukomfortabel og utrygg, spesielt når han tar på meg.

  Jeg har ikke sagt dette til noen enda, og jeg har så lyst til å gråte hver gang jeg tenker på det. Jeg er altfor redd til å si det til noen, men jeg vil ikke at det skal skje igjen. Jeg har selvmordstanker fra før, og dette som hende, får meg til å tenke mer på å bare ta mitt eget liv. Jeg er redd, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

 • anonym15 ett år siden #1

  Si de til moren din at han tok på deg, at du ikke likte og at han holdt deg fast. Hun forstår sikkert😏

 • Rerogi8 ett år siden #2

  Eg vet dette sikkert er vanskelig å tenke på. Du kan jo snakke med noen du stoler på, f.eks. moren din eller en venninne. Dersom du ikke våger å snakke med noen om det blir det vanskeligere. Du kan alltids snakke med en helsesøster, eller rådgiver eller en person som du ikke kjenner så godt visst det hjelper. Jeg vet det er vanskelig å snakke med noen om det, men det er ofte det enkleste som er det beste, nemlig å snakke med noen. Eg er ikke noe ekspert innen for slike temaer, så du kan jo heller prøve å snakke med noen her på kors på halsen. Lykke til i hvert fall, jeg er sikker på det kommer til å ordne seg

 • Barejegermeg 2 måneder siden #3

  Du kan si det til helsesøster eller politiet.
  Jeg støtter deg:3