ForumSex og seksualitet / Nudes...
 • Nudes...

  Startet av Elvi  ett år siden

  Jeg var sammen med en gutt på den skulen jeg gikk på før, men så flytta vi. Etter det har vi snakket litt (0-50 ganger i uka) og nå traff jeg han i påska. På søndagskvelden spurte han om nudes, men jeg sa nei. I dag snakket vi mere, og jeg fant ut at vi begge liker hverandre litt. Vi snakket mere og hadde "nøtt eller sannhet" og jeg spurte hvor lyst han hadde til å få nudes av meg. Han svarte 10%. Vi snakket videre, og da jeg skulle stelle meg spurte han igjen. Jeg tok et bilde av ryggen min (uten klær, kallet ikke det helt nudes, men) og han sa at det ikke var det deilige. Men jeg sendte ikke mere. Var dette dumt av meg. Der en gutt jeg stoler på, men ikke så mye at jeg tør å sende ordentlig nudes. Noen som har tips og råd???
  ~ jente 14

 • Ingeranne00 ett år siden #1

  Du gjorde absolutt det rette. Kjærlighet og forhold skal ikke dreie seg om kropp. Selv om jeg ikke kjenner deg må jeg bare si at jeg føler meg stolt,men ikke send mer.

 • Uten Navn ett år siden #2

  Takk, jeg var så usikker på ha jeg skulle gjøre...

 • heijeghjelper ett år siden #3

  Du gjorde det rette, hvis han syntes det var dumt så må du finne deg noen andre. Ingenting bra kommer ut av å sende nudes.