ForumSex og seksualitet / Har hatt sex, men er bare 15
 • Har hatt sex, men er bare 15

  Startet av Kjempekul  6 måneder siden

  Jeg og kjæresten min var på fest og jeg ble skikkelig kåt. Han lurte på om vi skulle dra hjem til han, og jeg ble med på det. Vi lå i senga med dyna over oss, og jeg begynte å fingre megselv. Så kjente jeg penisen han komme i mot vaginaen min og jeg ble bare mer og mer kåt. Vi hadde sex i ca. 2timer, det var syyykt deilig. Men vi er jo bare 15 år, og den sexuelle lavalder er jo 16. Er det riktig eller galt å ha sex når man er 15?

 • Julie01 6 måneder siden #1

  det er jo opp til hver enkel men er jo egt ikke lov før man er 16år men er jo mange som gjør det før de er 16 å det var jo med kjæresten din så virker jo greit det å høres ikke ut som du angrer på det heller. grunnen til det er 16 års grense på det er for å beskytte barn mot det derfor er det 16 år. håper det hjalp :) hilsen jente 16

 • guletrær 12 dager siden #2

  Det er ikke straffbart

 • hvordangårdet 10 dager siden #3

  Er ikke straffbart hvis begge er under 16. Det går helt greit å ha sex som 15 åring, hadde selv sex for første gang som 14:)

 • DenStilleJentaBakerstIKlasserommet 7 dager siden #4

  Det er i hvert fall ikke straffbart når begge er 15 år. Hadde vært verre hvis kjæresten din hadde vært 19 f.eks. Jeg bor jo på barnevernsinstitusjon, så dem ferska meg og kjæresten min på 19 gjøre det. Ble masse styr ut av det osv., men det gikk greit. Ingen har anmeldt han, for ellers hadde han fått opptil flere år i fengsel.