ForumKroppen min / Overvektig?
 • Overvektig?

  Startet av Desperadoz  28 dager siden

  Hei jeg er en 14 år gammel jente, og er 60cm høy og veier 52kg. Er jeg undervektig, overvektig eller normalvektig? Jeg føler jeg selv veldig feit forhold til andre jenter på min alder men alle sier hele tiden at jeg er så tynn, men kanskje det bare er for å være snill?

 • trorhunerpsykiater 22 dager siden #1

  (Regner med at du mener at høyden er 160cm) Din bmi er 20 og det betyr at du er normalvektig. Når man er 14 år gammel så kan det være stor forskjell på vekt og høyde innad i klassen. Det er fordi når man er i den alderen vil noen ha kommet i puberteten og andre vil ikke det. Jeg tror ikke de andre jentene på din alder sier at du er tynn bare for å være snill. For hvis de ikke mente det så ville de nok heller latt være å si noe.
  - trorhunerpsykiater

 • Baremeg2004 11 dager siden #2

  Mye av vekten er også muskler 1 kg fett er det samme som 2 kg muskler ca. Det er helt normalt å veie det. Jeg veier mer og jeg er lavere så jeg er tjukkere og ingen sier noe på det. Så da lyver de sikkert ikke om at du er tynn fordi du skal ikke skal bli såret da mener de det sikkert. Kanskje de er litt sjalu på deg for at de ikke har din kropp?

 • iskrem123 10 dager siden #3

  Tviler på at du er feit, du er ikke overvektig. Så lenge du lever sunt og har det bra med deg selv, så er det eneste som betyr noe.

 • Belle_kr 16 timer siden #4

  Jeg er 12 år og veier 50 kilo. Jeg er ikke feit i det hele tatt og jeg spiser helt normal mat.
  Det går nok bra med deg!😄